omah impen

omah impen

Renovasi omah kanggo nggawe omah impen

Hot

Thursday, 28 December 2017

Renovasi omah kanggo nggawe omah impen

December 28, 2017 0

Aku umume digunakake kanggo ngira yen obah-obahan sing paling apik ing antarane acara paling nyusahake kanggo nggoleki sengaja menyang uripmu. Aku wis nemokake liyane sing nandhang sangsara lan ngrangsang kapentingan - RENOVATING. Tembung dhewe nutupi asil sing bener disimpen. Siji nduweni impen saka lukisan, bisa nggambarake lampu sing pas utawa loro lan bisa ngemot ing kamar turunan dina sing ayu saiki.

Apa sing pancene bisa ditemokake ing minggu-minggu sing ora bisa diinterpretasikake, sing bisa nyelehake individu menyang omah sampeyan, tambahan eksponensial ing tèh lan pemanfaatan espresso, pengalaman sing cedhak banget karo samubarang sing ora sampeyan atur utawa ora perlu lan tambahan sing dienggo, sing nawakake munggah kanggo kahanan darurat. Aku wis kerep banget dianggep minggu-minggu sadurunge - yagene ora bakal bisa urip anyar ing gubuk ing pinggir pantai, njagong ing lantai lan mung nggunakke siji piring saben?

Nalika optimis nemu impen impen sing rada nyenengake, aku ngarep-arep yen ing urip iki aku bakal ora ngerti carane ngeculake saya efektif macem-macem materi gadhahanipun kanggo ngarsane nggoleki bobot entheng. Kepuasan saka remodeling omah iku nggumunake lan aku yakin yen rampung, aku bakal bungah nampilake rencana inovatif kaya mengkene lan katon kanthi culmination. Nanging, pungkasane katon banget saiki!

Aku wis sinau sawetara pelajaran sing penting banget ing tengah-tengah prosedur iki lan bisa ngimpi ngasilake wong liya kanthi gol sing bisa entuk manfaat saka wong-wong mau. Anjangan cilik iki bisa nyoloyake masalah lan akeh frustrasi:

1. Terus goleki referensi sanajan ora "asli" sampeyan dipercaya wong dadi.

2. Nindakake pemeriksaaan ing item sing dikarepake sampeyan gunakake: eg: pembagi lapisan, njaba item lan strategi praktik sing paling apik kanggo nggoleki lan ngenalake sing diangkat. Iki pancene mbantu, kaya apa wae sampeyan ngerti babagan apa sing bener penting kanggo sampeyan lan duwe pikirane apa sing diarani nyebutake saka buruh kontrak.

3. Njaluk pakar, sentimen target babagan masalah sing nyusahake. Supaya kerep dadi gabungan mata anyar bisa ndeleng kayu saka wit-witan ing bagian cilik saka wektu sing wis dilalekke karo masalah.

4. Ana luwih saka siji pendekatan kanggo kulit kucing - nggunakke tutul pinter lan nyoba nggarap individu sing disusun dadi proaktif ing tantangan tantangan, nalika muncul. Aku wis nemokake sing wong kreatif banget penting. Nggunakna wong-wong mau lan pengalaman sing luwih apik ningkatake rejeki sing apik. Pekerja kontrak sing mikir babagan apa sing sampeyan butuh bisa nggoleki babagan carane nyedhiyakake kanggo sampeyan utawa bisa cedhak karo visi becik sing sampeyan duwe.

5. Mesthekake yen samesthine iku bakal nyebabake cilaka lan gawe dendam supaya ora nandhang kacilakan ing awak, kanca utawa kanca lan kulawarga. Sanalika samubarang kabeh ana terminal lan paling bisa diremesake (kanthi biaya). Njaluk sawetara jawaban babagan cara ngresiki utawa ndandani perlengkapan sing kudu gawe piala - utamané nyebabake lan udan. Banyu sing bisa ditemtokake minangka pamindhahan sing penting banget - kanggo akrilik udan sing bisa dilakoni tanpa bantuan wong nganggo kertas banyu kanggo njaluk goresan lan CH3) 2CO kanggo mriksa sing ora bisa diukur, utawa njaluk pakar kanggo nindakake kanggo sampeyan. Priksa karo panyedhiya sadurunge sampeyan nerusake karo iki yen ana masalah. Sealer bisa uga diusir saka Chrome taps karo banyu ora turpentine utawa thinners, amarga padha cilaka Chrome. Cukup banyu, bantal ngresiki ijo sing nggoleki lan lenga sikil sing dianggo.

Rekomendasi umum aku kudu ngati-ati babagan apa sing diarani operator omah, njupuk sawise desain ide sing sah lan mangerteni yen revamping omah ora bisa ditrapake, senadyan samubarang manfaat potensial kanggo populasi umum sing nyedhiyakake panggonan iku mesthine ora mung dadi apik kanggo sampeyan. Nanging, kanthi getaran, ngatur lan ton toleransi sampeyan bakal weruh bayangan sampeyan katon. Sawetara wektu iku luwih apik tinimbang sampeyan wis dikarepake lan ing sawetara kasus sampeyan kudu nyang-nyangan sethithik utawa malah gedhe, nanging iki kabeh sabeneri, senadyan kabeh masalah, ing kasempatan mati yen sampeyan ngurmati petualangan lan ngakoni yen goal iku minangka karya sing dienggo.
Read More